OTA YHTEYTTÄ

LUMEO – KOHDEKUVIA

 

Lumeo on ammattitaitoista suunnittelua ja tinkimätöntä laatua

Yksilölliset kaihdinratkaisut ovat osa sisä- ja ulkotilojen sisustamista ja viimeisteltyä valon ja varjon hallintaa, kaikkina vuodenaikoina. Lumeo on vahvaa osaamista suunnittelusta toteutukseen – lopputulos ja ratkaisu on aina yksilöllinen ja räätälöity.

Lumeon monipuolisia kaihdin- ja markiisiratkaisuja on kattavasti ympäri Suomen, tässä niistä vain murto-osa. Tutustu, ihastu ja lisätietoja saat myynnistämme.

lumeo lippu

YRITYS

Lumeo syntyi vuonna 2021, kun Ulvilan Kaihdin Oy ja UK Sunsystems Oy yhdistyivät. Takana on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattiosaaminen  valon ja varjon energiatehokkaista ratkaisuista.

Ulvilan Kaihdin on valmistanut yksilöllisiä kaihtimia, markiiseja, lamelleja sekä kaihdinten moderneja älyratkaisuja vuodesta 1959 alkaen. UK Sunsystems Oy on aurinkosuojien toimittaja, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin.

Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnan Ulvilassa, jossa suunnitellaan ja tehdään Suomen laadukkaimmat kaihdin- ja markiisiratkaisut, osin käsityönä ja aina asiakkaalle yksilöllisesti räätälöiden.

 

 

ASUNTOMESSUTALO 1, PORI

ASUNTOMESSUTALO 2, PORI

ASUNTOMESSUTALO 3, PORI

ASUNTOMESSUTALO 4, PORI

ASUNTOMESSUTALO 5, PORI

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“En ollut ennen kuullut kaksoiskaihtimista. Huipputapa siivilöidä valon määrää ja tyylikäs värivalikoima.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsiperheessä. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta huomaamaton.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Puukaihtimet istuvat uskomattoman hienosti arvokkaaseen rakennukseen.”