OTA YHTEYTTÄ

MEILLÄ ON
IKKUNAASI KAIHDIN

 

Ulvilan Kaihdin tunnetaan paitsi kotikaupunkinsa nimestä myös tinkimättömästä laadusta.

Sanotaan, että meillä on leveät hartiat, mutta notkeat polvet. Meidän arjessa se tarkoittaa rohkeutta toteuttaa asiakkaiden toiveita, ylpeyttä käsityöstä ja tinkimättömästä laadusta. Taatusti kotimaiset kaihdinratkaisut viimeistellään Ulvilan tehtaalla. Sen tekevät mm. Elina, Jukka, Erja, Juha-Pekka ja Pirjo. Suomen parhaimmat kaihdinkäsityöläiset.

 

”AI NIITÄ ON TUOLLAISIAKIN KAIHTIMIA”

Niin on, toteamme valikoimaamme ihmettelevälle. Vielä ei vastaan ole tullut kohdetta, johon meiltä ei ratkaisua olisi löytynyt. Jokainen kohde on meille uniikki. Olipa työmme asentaa markiisi suojeltuun museokohteeseen, valosuoja pyöreään ikkunaan tai rullakaihdin eläkeläispariskunnan parvekkeelle – onnistuminen työssä takaa tyytyväisyyden asiakkaan elämässä. Lopputulos on lopulta enemmän kuin kaihdin.

 

100 000 KAIHDINRATKAISUA VUODESSA

Meidän puoleen käännytään, kun halutaan paras ja yksilöllisesti suunniteltu kaihdinratkaisu. Asiakas voit olla esimerkiksi sinä, sisustussuunnittelija tai arkkitehti. Pieni ulvilalaispajamme on kasvanut kuudessa vuosikymmenessä maan ykköskaihdinammattilaiseksi. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kaihdinratkaisuja suomalaisiin koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin vuodesta 1959. Matka jatkuu.

 

VASTUULLINEN JA TAATUSTI KOTIMAINEN

Kannamme ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta. Sen lujempaa laadun taetta ei ole. Siksi annamme valmistamillemme tuotteille jopa viiden vuoden takuun. Moni usein kysyy, miten se on mahdollista. Kyllä se on. Kotimaisena tehtaana seisomme tuotantomme ja pitkien perinteiden takana.

Olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy kanssa. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme huolehtii ympäristöstä niin pakkausten kierrätyksen kuin hyötykäytönkin osalta.

YRITYS

Ulvilan Kaihdin on vuonna 1959 perustettu perheyritys. Tuotteitamme ovat yksilöllisesti muotoillut ja mitoitetut kaihtimet, markiisit, lamellit sekä kaihdinten älyratkaisut.

Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnassa. Ulvilan Sammontiellä tehdään ja tuotetaan Suomen laadukkaimpiin kuuluvat kaihdinratkaisut, osin käsityönä.

 

REFERENSSIT

Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, Satakunnassa. Sammontiellä on syntynyt kaihdinkäsityötä pian kuudella vuosikymmenellä.

ESITTEET

Studiossa tehtaan yhteydessä näet yksilölliset kaihdinratkaisumme livenä. Tervetuloa yllättymään!

AVAINLIPPU

Kannamme ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta. Sen lujempaa laadun taetta ei ole.

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“En ollut ennen kuullut kaksoiskaihtimista. Huipputapa siivilöidä valon määrää ja tyylikäs värivalikoima.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsiperheessä. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta huomaamaton.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Puukaihtimet istuvat uskomattoman hienosti arvokkaaseen rakennukseen.”