Pimennyskaihtimet

Pimennyskaihtimet ovat erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Verhoissa käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennyskaihtimet myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta. 

Pimennyskaihtimet sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit tai vaikka kodin lastenhuoneet ja muut makuuhuoneet. Pimennyskaihtimien avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä.

 

Pimennyslaitteet asennetaan pinta-asennuksena ja ne voidaan kiinnittää seinään tai kattoon. Pimennyslaitteet ovat käytettävissä jousi-, ketju- ja sähkökäyttöisinä. Ketjukäyttö soveltuu erityisesti korkeiden ikkunoiden hallintaan. Vaativampiin kohteisiin suositellaan sähkökäyttöisiä pimennyskaihtimia, joita voidaan ohjata kaukosäätimellä, kytkimellä, ajastuksella, automaattisesti aurinko- tai lämpöantureilla tai liittää olemassa olevaan automaattiseen ohjausjärjestelmään (KNX, EBTS, Control4 tms.).

Pimennysverho, pimennys, pimennyskaihdinVärimallisto
 Värien todellinen sävy saattaa hieman poiketa näytöllä näkyvästä sävystä.